Recent Comments

Bozkırlı öğrenciler yaz tatilinde Ankara ziyaretiyle ödüllendirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde sekizinci sınıf öğrencileri mezuniyet ve yaz tatilinde Ankara ziyaretiyle ödüllendirildiler.  

Konya'nın Bozkır ilçesinde Merkez Cumhuriyet İlkokulu son sınıf öğrencileri okuldan mezun olmaları ve yaz tatili dolayısıyla ödüllendirildi.  

Okul öğretmenlerinden Sosyal Bilgileri Öğretmeni Ayşe Güney Çıbık öğrencilerin İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde öğrenmiş olduğu konuları yerinde görebilmeleri için Ankara'da Anıt Kabir ve geçmişten günümüze tüm meclislerde ziyaretler gerçekleştirdi.  

Öğrencilerin Ankara gezisi hakkında açıklamalarda bulunan Sosyal Bilgileri Öğretmeni Ayşe Güney Çıbık "Öğrencilerimize 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde işlemiş olduğumuz İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersindeki konuları uygulamalı olarak yerinde görebilmeleri için Ankara geneli, Anıtkabir ve geçmişten günümüze tüm meclisleri ziyaret etmeyi planladık.  

Öğrencilerimizin mezuniyeti sonrasında bu gezi planlamasıyla ilgili görüştüğümüz Bozkırlı Gün + Partners Avukatlık Bürosu ortağı Mehmet Gün ile görüşerek bu tarz bir projemiz olduğunu belirttik. Bozkırlı Avukat Mehmet Gün projemizi olumlu karşılayarak gezimizin tüm mali sponsorluğunu üstlendi.  

Öğrencilerimizin Derslerde görmüş olduğu konuları bu şekilde yerinde görerek hayatları boyunca unutmayacakları bir eğitimi ve Öğrencilerimizin yaz tatilinde de gezerek öğrendikleri bilgileri daha kalıcı hale gelmesini planlamış olduk" dedi.  

Merkez Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Melda Demirbaş yaptığı açıklamada "Sınıf arkadaşlarımızla birlikte Sosyal Bilgileri Öğretmeni Ayşe Güney Çıbık önderliğinde böylesi güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.  

Ankara'da bulunan tarihi mekanları yerinde ziyaret ettik ve derslerde görmüş olduğumuz tarihimizi yerinde yaşadık. Bu gezi etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve ziyaretin sponsorluğunu yapan değerli büyüğümüz Mehmet Gün'e kendim ve sınıf arkadaşlarım adına teşekkürü bir borç bilirim" dedi.  

Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretlerde öğretmen ve öğrenciler anı olarak kalması için toplu fotoğraf çekildi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.