Recent Comments

Büyük Birlik Partisinden Bozkır ve Halkapınar Belediyelerine ziyaret.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çevre Şehircilik ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Divan üyesi Sayın Alaattin Çakır bir takım ziyaret ve yapımı planlanan yatırımları yerinde incelemek üzere 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçiminde Konya'da Büyük Birlik Partisi' nin Kazanmış olduğunu Halkapınar ve Bozkır Belediyelerini ziyarette bulundu.

Ziyarette Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut ve Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Vardar' ile bir araya gelen Çakır bölgede incelemelerde bulunarak Partimizin ve Cumhur ittifakı'mızın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay' ile uyum ve koordineli çalışarak yetkili Bakanlıklardan destek alarak ilçelerimizin ihtiyacı olan tüm yatırımları yerine getireceklerini ilçe halkının refah huzur içerisinde yaşamaları için Belediyelere düşen tüm hizmetleri eksiksiz yapacaklarını belirtti.

Ziyarette Belediye Başkanları, Belediye meclis üyeleri, Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Av. Seyit Özcan, İlçe Başkanları Emre Bozkartal, Süleyman Karabacak ve teşkilat mensupları Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır'a eşlik ettiler.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.