Recent Comments

Başkan Karabulut'tan Kaymakam Mete'ye Veda Programı

Bozkır'da Mayıs ayından bu yana görev yapan Kaymakam Atilla Mete'nin tayin sebebiyle ilçeden ayrılışı onuruna Başkan Karabulut veda yemeği düzenledi.

Programa Kaymakam Atilla Mete, Belediye Başkanımız Nazif Karabulut, Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Dinler, Büyük Birlik Partisi, Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanları, Kamu kurum ve kuruluşu müdürleri, STK başkanları ve basın mensupları katıldı.
Programda ilk konuşma alan Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Hıncal konuşmasında "Kişiliği ve görev süresinde hiçbir ayrım yapmadan devletimizin idealleri doğrultusunda hizmet ederek herkesin kalbinde taht kurmayı başaran sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum.Bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Kaymakama veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanımız Nazif Karabulut " Başlangıçlar, bitişler bu işin içerisinde var. Bu anlamda duygusal anlar yaşanıyor. Aslında bu bir veda gecesi değil vefa gecesidir. Kaymakamımız Atilla Mete ile birlikte çok güzel mesailerimiz oldu. Başarılı işlere imza attık. Sayın Kaymakamımıza bundan sonraki hayatında ve görev yerinde başarılar diliyorum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti ilçe başkanlarımıza, kurum müdürlerimize, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Adına düzenlenen veda programında Kaymakam Atilla Mete konuşmasında "İlk görev yerim olan Bozkır'dan ve sizlerden ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum bugün. Görev yaptığımız süre içerisinde Bozkır'ımıza en güzel şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Herbirimiz devletimize ve milletimize hizmet için varız.Bu görev süresinde kalbini kırdıklarım oldu ise haklarını helal etsinler. Bu programı düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Program Bozkır Belediye Başkanımız Sayın Nazif Karabulut'un ilçeden ayrılacak olan Kaymakam Mete'ye Bozkır Sancağı hediye etmesi ile son buldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.